Pots comprar o encarregar el llibre a totes les llibreries. Si vols organitzar una presentació, envia el teu missatge.

Acceptació de les condicions legals *

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de Comissió de la Dignitat amb NIF G62963434 i domicili social situat al carrer Rossello 198, 4t, 08008 Barcelona, i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, terminis de conservació i bases legitimadores. Per a aquells tractaments que ho requereixin, s'informa també de la possible elaboració de perfils i decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències internacionals que Comissió de la Dignitat té previst realitzar:

- Finalitat: atendre les seves consultes i/o sol·licituds i instal·lació de galetes. - Termini de conservació: mentre es mantingui el consentiment prestat. - Base legítima: el consentiment de l'interessat.

D'acord amb els drets que et confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió ('dret a l'oblit'), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com la revocació de consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la teva petició a l'adreça postal carrer Rossello 198, 4t, 08008 Barcelona o al correu electrònic info@pinzelladesdellibertat.cat. Podrà dirigir-se a l'autoritat de control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. Les dades identificades amb una marca (*) s'entenen com a camps obligatoris i requerits, en conseqüència s'entendran com a necessaris per a escometre les finalitats esmentades anteriorment. Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de Comissió de la Dignitat.

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el teu missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.

Contacta’ns

La manera més ràpida de contacte és enviar-nos un missatge. També ens trobaràs a les xarxes socials.